کد خبر: ۶۴۶۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴
روي کيک را با کره بادام زميني بپوشانيد و سپس از فراستينگ تهيه شده روي آن بماليد و کيک خوشمزه را سرو کنيد.
خانواده ایرانی -طرز تهيه فاج کيک کره بادام زميني
        زمان آماده سازي
        35 دقيقه
        زمان پخت
        25 دقيقه
        براي
        14 نفر
        سطح مهارت
        پيشرفته

    دستور آشپزي ديدگاه ها سايز متن

مواد لازم

    آرد 2 فنجان
    شکر 2 فنجان
    بيکينگ پودر 1 قاشق چايخوري
    کره 1 فنجان
    پودر کاکائو غير شيرين 1/2 فنجان
    باترميلک 1 فنجان
    تخم مرغ زده شده 2 عدد
    عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري
    کره بادام زميني 1 و 1/2 فنجان
    کره 1/2 فنجان
    پودر کاکائو غير شيرين 1/4 فنجان
    باترميلک 1/3 فنجان
    خاک قند يا شکر قنادي 4 فنجان
    عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري

اطلاعات مواد مغذي

    684 کالري

    35.4 گرم چربي

    87.1 گرم کربوهيدرات

    11.6 گرم پروتئين

 
فاج کيک کره بادام زميني

 

طرز تهيه: آرد، جوش شيرين و بکينگ پودر را در يک کاسه باهم هم بزنيد.

 

کره يا مارگارين را در يک سس خوري بزرگ آب کنيد. 1/2 فنجان از پودر کاکائو را درون آن بريزيد و آب کنيد. ابتدا باترميلک و  سپس تخم مرغها را درون آن ريخته و هم بزنيد. حرارت بايد متوسط باشد. به هم زدن ادامه دهيد تا مخلوط بجوش بيايد. سپس آن را از روي حرارت برداريد و داخل مواد آردي بريزيد و هم بزنيد تا خوب نرم شوند.

 

1 قاشق چايخوري وانيل به مايه اضافه کنيد. مايه را به يک قالب مناسب چرب شده انتقال دهيد.  فر را تا دماي 175 درجه گرم کنيد و به مدت 20 تا 25 دقيقه آن را درون فر بپزيد. 10 دقيقه آن را روي صفحه فلزي قرار دهيد تا خنک شود.

 

براي فراستينگ و روکش کردن کيک، 1/2 فنجان مارگارين و 1/4 فنجان پودر کاکائو و باترميلک را روي يک شيرجوش باهم خوب مخلوط کنيد. مواد را روي حرارت متوسط بجوشانيد و مرتبا بهم بزنيد. خاک قند را دور تا دور مايه بريزيد و هم بزنيد تا کاملا يکدست شود. در نهايت وانيل را اضافه کنيد.

 

روي کيک را با کره بادام زميني بپوشانيد و سپس از فراستينگ تهيه شده روي آن بماليد و کيک خوشمزه را سرو کنيد.

 

    براي: 14 نفر
    حاضر است در : 60 دقيقه
    وعده: عصرانه    
    دسته بندي دستور آشپزي : کيک    
    مواد لازم : آرد, باترميلک, بيکينگ پودر, تخم مرغ, شکر, شکلات, کره, کره بادام زميني, وانيل   


برچسب ها: آشپزی
نام:
ایمیل:
* نظر: