کد خبر: ۶۶۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۲
خانواده ایرانی -امروز استفاده از انواع مایکروفر‌ها برای ما به نوعی سبک زندگی تبدیل شده است و گرم کردن غذای از دیشب مانده برای ناهار برایمان امری کاملا عادیست اما محققان اعلام کرده‌اند که شما نمیتوانید هر ماده‌ی غذایی که می‌خواهید را در مایکروفر گرم وی طبخ کنید. 
مایکروفر می تواند به صورت مستقیم به تولید برخی سموم سرطان زا کمک کند. برای اینکه خطر آسیب این وسیله به غذاها را کاهش دهید بهتر است این غذاها را هرگز در آن گرم نکنید.
 
با غذاهایی که نباید در مایکروفر قرار بگیرند آشنا شوید 
 
کرفس، اسفناج
 
با غذاهایی که نباید در مایکروفر قرار بگیرند آشنا شوید 
 
اگر می خواهید کلم، کرفس یا اسفناج و یا هر نوع سبزیجات سبز برگ را برای مصرف بعدی کنار بگذارید، بهتر است دور بیندازیدشان تا بخواهید با مایکروفر گرمشان کنید. به دلیل تمرکز بالای نیترات در سبزیجات برگدار وقتی گرم می شوند ممکن است سمی شوند. به دلیل گرم شدن با مایکروفر، نیترات هایی که به صورت طبیعی شکل گرفته اند تبدیل به نیتروسامین می شوند که سرطان زا هستند. همین شرایط برای چغندر و شلغم که آنها هم سرشار از نیترات هستند صادق است. 
 
قارچ
 
با غذاهایی که نباید در مایکروفر قرار بگیرند آشنا شوید 
 
قارچ از جمله مواد غذایی است که باید به محض پخت تمامش مصرف شود.زیرا قارچ شامل پروتئین است و پروتئین ها به محض برش خوردن فاسد میشوند و برای معده ضرر دارد. در صورتی که قارچ هم در مایکروفر گرم شود باعث می‌شود باکتری ها فعالیتشان چندبرابر شود. 
 
تخم‌مرغ
 
با غذاهایی که نباید در مایکروفر قرار بگیرند آشنا شوید 
 
گرم کردن تخم‌مرغ که به منزله‌ی یک نیروگاه پروتئن عمل میکند، امری است بسی  خطرناک زیرا سبب تولید نوعی ماده سمی می‌شود که ویران‌کننده‌ی دستگاه گوارشتان خواهد شد. همچنین وقتی یک تخم مرغ آب پز داخل مایکروفر گذاشته می شود، رطوبت درونش باعث ایجاد بخار آب بیش از حدی می شود، درست مانند یک زودپز، تا نقطه ای که ممکن است تخم مرغ منفجر شود، ممکن است بدترش هم پیش بیاید و وقتی از مایکروفر در میاوریدش در دستانتان یا بشقابتان منفجر شود.
 
سیب‌زمینی
 
با غذاهایی که نباید در مایکروفر قرار بگیرند آشنا شوید 
 
سیب زمینی از آن دسته مواد غذایی است که با اینکه ارزش غذایی زیادی دارد، اما با گرم کردن مجدد خواص غذایی آخود را از دست می‌دهد ویا حتی سمی می شود. بلافاصله پس از پخت آن را مصرف کنید ویا اینکه آن را سرد سرو کنید.
 
برنج
 
با غذاهایی که نباید در مایکروفر قرار بگیرند آشنا شوید 
 
برنج نیمه اماده را در ماکروفر گرم نکنید. مایکروفر کردن برنج به سادگی می تواند باعث مسمومیت غذایی شود. برنج نپخته حاوی هاگ هایی از باکتری است که می توانند در فرآیند گرم شدن زنده بمانند. همین که برنج را از مایکروفر بیرون بیاورید و در دمای اتاق قرار دهید، این باکتری ها دوباره به فعالیت ادامه می دهند و می توانند باعث ایجاد اسهال و استفراغ در فرد شوند.
 
مرغ
 
با غذاهایی که نباید در مایکروفر قرار بگیرند آشنا شوید 
 
گرم کردن مرغی که از دیشب مانده در مایکروفر میتواند برایتان مشکلات جدی گوارشی ایجاد کنددوباره گرم کردن مرغ نیز مانند قارچ باعث تغییر ترکیب پروتئین درآن می شود. بنابراین توصیه می شود که بادرجه حرارت پایین آن را گرم کنید. خصوصا" این که مرغ نسبت به گوشت قرمز پروتئین بیشتری دارد. اگر می خواهید آن را گرم کنید با درجه حرارت پایین وبه مدت طولانی این کاررا انجام دهید.
در مورد پخت مرغ در مایکروفر هم باید گفت تمام ماکیان از جمله مرغ، حاوی سالمونلا هستند. بنابراین ضروری است که گوشت آن را کاملا بپزید تا این باکتری ها از بین بروند. از آنجا که مایکروفر نمی تواند به صورت کلی و برابر همه غذا را بپزد ممکن است در پایان پخت مرغ با مایکروفر تعدادی از باکتری های سالمونلا زنده بمانند. دیگر اینکه مرغ تراکم پروتئین بالایی دارد و بسیار مهم است که پروتئین ها در دمایی یکسان بشکنند. وقتی برخی از پروتئین ها کند تر یا سریعتر از دیگر انواع خود شکسته می شوند ممکن است دچار ناراحتی معده شوید.


برچسب ها: مایکروفر
نام:
ایمیل:
* نظر: